Toimitusehdot

Lyhyt versio:

1. Perimme kulloisenkin voimassa olevan hinnaston mukaisen toimitusmaksun halvimman toimitusvaihtoehdon mukaan. Joidenkin tarjoustuotteiden hinnat sisältävät toimituskulut kotimaassa, mistä on erikseen mainittu. ALV24% vähennykelpoinen kuitti aina tuotteen mukana.

2. Toimitusmyynnissä hyväksymme maksutapana toistaiseksi vain ennakkomaksun. Jos tuotteen nouto on mahdollista niin noudettaessa voi maksaa käteisellä rahalla tai kaikilla yleisimmillä maksukorteilla.

3. Toimitamme maksetut tilaukset postin kuljetettavaksi 48 tunnin sisällä, normaalisti jopa saman päivän aikana. Postin kuljetusaika kotimaassa vaihtelee 1-3 päivän välillä. Normaalisti toimitus ehtii perille seuraavaksi päiväksi.

4. Kaikki sivustollamme olevat tuotteet ovat käytettyjä, ellei erikseen mainita. Käytetyillä tuotteilla on vähintään kolmen kuukauden takuu. Valikoimissamme on myös tehdasuusittuja Asus -kannettavia. Tehdasuusituilla sekä uusilla tuotteilla vähintään kuuden kuukauden takuu. Noudatamme kuluttajasuojalakia takuu- ja vastuuasioissa. Takuumme kattaa myyntihetkellä olevan laitteiston sekä ohjelmiston toimivuuden. Kannettavan tietokoneen tai tabletin akku katsotaan kuluvaksi osaksi, eikä sillä ole takuuta.

5. Kaikilla toimitusmyyntituotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Palautuskustannuksista asiakas vastaa itse sekä palautuksesta on ilmoitettava joko sähköpostitse tai puhelimitse. Tuotteet pitää palauttaa vastaanottokunnossa.

6. Pidätämme oikeuden vaihtaa viallinen tuote toiseen vastaavaan ensisijaisesti, viimeinen vaihtoehto on  hyvittää se rahana. Emme korvaa menetettyjä työtunteja tai muita kustannuksia lukuun ottamatta viallisen tuotteen välittömät palautuskustannukset.

7. Huoltotöissä emme vastaa kovalevyn sisällön varmuuskopionnista, ansionmenetyksistä tai vastaavasta huollon aikana.

8. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme ilman eri ilmoitusta. Tilatessasi tuotteitamme olet hyväksynyt toimitusehtomme kokonaisuudessaan.

9. Osamaksuvaihtoehtomme ovat Jousto, Everyday-joustoluotto sekä Euroloan, alla tiivistetyt ehdot:

Jousto: Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

 Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi

 Euroloan: Euroloan Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Euroloan Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Euroloan Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu).  Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi

Pidempi versio:

1. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Vahvistettujen tilausten hintoja emme muuta, mutta pidätämme oikeuden perua kauppa ja palauttaa jo maksetut rahat jos tilaus joudutaan peruttamaan meistä riippumattomista syistä. ALV24% vähennykelpoinen kuitti aina tuotteen mukana.

2. Toimitusmyynnissä hyväksymme maksutapana toistaiseksi vain ennakkomaksun tilille. Tilauksen vahvistuksen yhteydessä lähetämme maksutiedot viitenumeroineen. Lähetämme tuotteen vasta kun näemme maksun tilillämme. Jos tuotteen nouto on mahdollista niin noudettaessa voi maksaa käteisellä tai kaikilla yleisimmillä maksukorteilla. Tarjoamme maksuehtoa ja rahoitusvaihtoehtoja ainoastaan yrityksille.

3. Normaalisti toimitamme maksetut tilaukset postin kuljetettavaksi 48 tunnin sisällä, usein jopa saman päivän aikana. Postin kuljetusaika kotimaassa vaihtelee 1-3 päivän välillä, ja käytämme aina halvinta mahdollista lähetysmuotoa ellei tilaaja ole ilmoittanut muuta. Tilaustuotteissa (= ei varastossa olevat tuotteet) toimitusajat ovat viitteellisiä ja emme vastaa meistä riippumattomista syistä aiheutuneista viivytyksistä. Ilmoitamme aina asiakkaalle jos toimituksessa on viivästyksiä. Toimitetun tuotteen seurantanumero ilmoitetaan toimitusvahvistuksen yhteydessä. Asiakkaan velvollisuus on tarkistaa tuotteen mahdolliset kuljetuksen aikana syntyneet vauriot ja reklamoitava ja/tai kieltäydyttävä vastaanottamasta lähetystä mikäli epäilee tuotteen vaurioituneeksi kuljetuksen aikana. KT-Trading Oy ei vastaa sellaisista kuljetusvahingoista, joita posti / kuljetusvakuutus ei korvaa.

4. Kaikki sivustollamme olevat tuotteet ovat käytettyjä, ellei erikseen mainita. Käytetyillä tuotteilla on vähintään kolmen kuukauden takuu. Tehdasuusituilla sekä uusilla tuotteilla vähintään kuuden kuukauden takuu. Noudatamme kuluttajasuojalakia takuu ja vastuuasioissa. Takuuajat pyrimme ilmoittamaan aina tuotteen yhteydessä. Kaikilla merkkituotteilla, joilla on valmistajan oma takuu- ja asiakaspalveluorganisaatio, kaikki tuotetuki- ja takuuasiat täytyy hoitaa valmistajan normaalin asiakaspalvelun kautta. Takuumme kattaa myyntihetkellä olevan laitteiston sekä ohjelmiston toimivuuden.  Kannettavan tietokoneen tai tabletin akku katsotaan kuluvaksi osaksi, eikä sillä ole takuuta

5. Kaikilla toimitusmyyntituotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteet pitää palauttaa vastaanottokunnossa. Emme käsittele vaillinaisina palautettuja tuotteita tai veloittamme puutteet asiakkaalta. Palautuskustannuksista asiakas vastaa itse sekä palautuksesta on ilmoitettava joko sähköpostitse tai puhelimitse. Tilaustuote, joka on varta vasten tilaajalle tilattu, asennettu tai muokattu, ei voi palauttaa kuten muita tuotteita, vaan palautuksesta perimme peruutuksesta mahdollisesti aiheutuneet kustannukset tilaajalta. Myös aiheettomista palautuksista aiheutuneet kustannukset veloitetaan asiakkaalta.

6. Pidätämme oikeuden vaihtaa viallinen tuote toiseen vastaavaan ensisijaisesti, viimeinen vaihtoehto on  hyvittää se rahana. Emme korvaa menetettyjä työtunteja tai muita kustannuksia lukuun ottamatta viallisen tuotteen välittömät palautuskustannukset. Jos tuotteessa ilmennyt vika on käyttäjän aiheuttama, tuote korjataan asiakkaan kustannuksella kun asiakas on hyväksynyt kustannusarvion. Jos tuotteen viottuminen on aiheutunut kolmannen osapuolen toiminnasta (esim. viruksen saastuttama kone, kuljetusvaurio ym.), pyrimme sopimaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti menettelystä.

7. Huoltotöissä emme vastaa kovalevyn sisällön varmuuskopionnista emmekä vastaa huollon aikana mahdollisesti hävinneistä tiedoista. Asiakkaalla on velvollisuus ottaa varmuuskopiot tiedoistaan ennen koneen huoltoon tuomista. Emme myöskään vastaa meistä riippumattomista syistä aiheutuvista tai tilapäisestä kiireestä johtuvista viivästyksistä huoltoajoissa. Emme vasta myöskään ansionmenetyksistä tai vastaavasta huollon aikana. Normaalisti huollamme kaikki tietokoneet 48 tunnin sisällä.

8. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme ilman eri ilmoitusta. Vastuumme on rajoitettu tuotteesta maksettuun hintaan. Näihin toimitusehtoihin sovelletaan muilta osin Suomen Lakia. Erimielisyydet pyritään ratkaiseman neuvotteluteitse. Tilatessasi tuotteitamme olet hyväksynyt toimitusehtomme kokonaisuudessaan.

9. Osamaksuvaihtoehtomme ovat Jousto, Everyday-joustoluotto sekä Euroloan, alla tiivistetyt ehdot:

Jousto: Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

 Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi

 Euroloan: Euroloan Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Euroloan Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Euroloan Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu).  Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi